Снимка: Диви и щастливи - Wildlings, ФейсбукНяколко улици в центъра на

...
Снимка: Диви и щастливи - Wildlings, ФейсбукНяколко улици в центъра на
Коментари Харесай

Затварят за няколко часа улици в центъра на Варна заради снимките на филм

Снимка:  " Диви и щастливи - Wildlings ", Facebook

Няколко улици в центъра на Варна ще бъдат затворени за придвижване на коли за няколко часа в петък, 17 май. Това излиза наяве от заповед на кмета на Варна Иван Портних, качена в уеб страницата на общинската администрация, заяви Дарик Варна.

Причина са фотосите на филма „ Диви и щастливи “ . От няколко дни в морската столица се филмират екстремните подиуми на екшън комедията. След Морска гара и Фестивалния и конгресен център, в сцена на екшън сцените  ще се трансфорат улици в Гръцката махала. 

От 12.00 до към 17.00 часа ще бъде спряно придвижването по улица „ Преслав ” (от гаровия площад до ул. ”Сан Стефано ”), улица „ Одесос ” (между улиците ”Сан Стефано ” и „ Цар Калоян ”), улица „ Свети Климент ” (между улиците „ Цар Калоян ” и „ Княз Ал. Батенберг ”) и ул. ” Сан Стефано ” (между улиците „ Преслав ” и „ Хан Крум ”).

Заснемането на екшън комедията   „ Диви и щастливи “ стартира преди дни във Варна.Филмирането на рисковите подиуми тук ще продължи до края на тази седмица, похвалиха се от екипа на продукцията. Главните функции се извършват от  Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Дария Симеонова. 

Снимките в морската столица се случват и с помощта на поддръжката на Община Варна. Заснемането на основни подиуми от новия български филм се финансира с 15 000 лв. от общинския фонд „ Култура ”, демонстрира информация в утвърдените планове за тази година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР